Societat

policia

abusos

Detingut l'acusat d'assassinar prostitutes a Montjuïc mentre agredia una dona discapacitada

L'home havia estat investigat per dos homicidis i alliberat a falta de proves

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per agredir la seva exparella amb discapacitat psíquica en un pis del carrer Riereta, al Raval de Barcelona, segons han explicat fonts pròximes a la investigació. Concretament, al mes de febrer, els Mossos de la Unitat Central de Persones desaparegudes el van detenir per l'homicidi d'una indigent nascuda a Sabadell (Barcelona), el cadàver de la qual mai va aparèixer i que va ser especialment buscat a la muntanya de Montjuïc el 2011, però la jutge del cas el va deixar en llibertat davant de la falta d'indicis. 

La policia el considera “un psicòpata, un assassí en sèrie i un maltractador de prostitutes i toxicòmanes”, que es movia per Ciutat Vella, Zona Franca i Montjuïc. L'arrestat, David B., va ser investigat dues vegades per dos homicidis pels Mossos, tot i que en els dos casos va quedar en llibertat i sense càrrecs a falta de proves.

La policia va rebre a les 12.15 hores d'aquest dimarts l'avís que en un pis del carrer Riereta hi havia una baralla i que una dona estava demanant auxili. Quan va arribar una patrulla al domicili va sentir forts sorolls dins i va haver de requerir l'actuació d'una dotació d'ordre públic perquè obrissin la porta a la força.

Una vegada dins, van veure com l'home havia agredit una dona, que tenia fortes contusions, i van avisar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) perquè l'assistissin. L'agressor i la víctima havien estat parella fins feia dos mesos, però seguien convivint, han informat fonts pròximes al cas.

El detingut, que es va resistir a ser detingut i que es va mostrar molt excitat davant de la policia, passarà pròximament a disposició judicial per un delicte de maltractament a casa, lesions i obstrucció a la Justícia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona