Societat

comerç

solidaritat

Gasolina solidària

Una benzinera d'Alella fa una campanya per destinar a entitats benèfiques un cèntim per cada litre venut

Es du a terme durant tots els dijous d'aquest mes d'octubre

La solidaritat és un fenomen que supera tot tipus de fronteres i d'àmbits. Prova d'això és la campanya que està fent una benzinera d'Alella, Autonet & Oil Alella, en què, durant tots els dijous d'aquest mes d'octubre, està donant a quatre entitats benèfiques un cèntim per cada litre de combustible que vengui als clients.

Tal com va explicar la responsable de màrqueting i comunicació de la firma, Esther Rocasalbas, la intenció és que aquesta part de la recaptació vagi cada setmana a una entitat diferent. En aquesta campanya en qüestió són Tijeras Solidarias (entitat que ajuda els nens refugiats de l'illa de Lesbos tallant-los el cabell i desparasitant-los), Amásdes (associació sense ànim de lucre que ajuda les persones sense sostre repartint diàriament sopars), Càritas Alella (ajuda les persones en situació de pobresa oferint eines i recursos) i la Fundació Concepció Juvanteny (defensa els drets dels infants i joves que es troben o han estat en situació de risc o exclusió social) les que rebran l'aportació solidària provinent d'Autonet & Oil Alella.

“Hem de poder fer alguna cosa per ajudar aquestes entitats”, va manifestar Rocasalbas. “El repte és mirar de conscienciar el consumidor que, mentre fica benzina durant els dijous d'octubre, està ajudant els més necessitats”, va comentar la responsable. Precisament, Rocasalbas va explicar que “molta gent aprofita els dijous per omplir el dipòsit, en comptes de fer-ho un altre dia de la setmana”.

La iniciativa, que té per títol Dijous solidaris a Alella, servirà de preludi per començar-ne una altra de similar però amb el mateix objectiu de cara a la campanya de Nadal, tal com va avançar la responsable de la companyia i ideòloga de la campanya. En aquest sentit, Rocasalbas va comentar que la firma Autonet & Oil té la intenció de repetir l'actual campanya a les altres set benzineres que la cadena té repartides per Catalunya i les Balears.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia