Societat

La Guàrdia Urbana denuncia quatre joves per fer pintades

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat en les darreres hores a quatre joves —dos dels quals menors d’edat—, que han estat enxampats quan estaven fent pintades il·legals en façanes i mobiliari urbà. Al voltant de dos quarts de 7 de la tarda d'aquest dimecres dues noies, de 13 i 15 anys, han estat enxampades quan estaven fent pintades al mobiliari urbà al passatge del Velòdrom. Les dues menors d’edat han estat traslladades a la comissaria i posteriorment posades a disposició dels seus pares.

A les 3:24 hores d’aquest dijous, 27 d’octubre, agents del cos de seguretat municipal han enxampat dos joves més, veïns de Reus de 21 i 18 anys, quan estaven fent pintades il·legals a la façana de l’edifici situat al número 44 de l’avinguda dels Països Catalans. Als joves també se’ls ha denunciat per tinença d’estupefaents.

L’Ordenança de Civisme de Reus estableix com a infracció greu fer “qualsevol tipus de grafit, pintada, taca, gargot, escrit, inscripció o grafisme” en edificis públics o privats sense l’autorització de la propietat. La sanció per als responsables pot ser de fins a 1.200 euros. En el cas de tractar-se d’edificis catalogats o protegits, la infracció es considera molt greu i la sanció pot ser de fins a 2.400 euros.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia