Societat

La soprano Ainhoa Arteta i la fundació dels Roca reben els premis Guitart

Van ser instaurats l'any passat en honor de l'hoteler Climent Guitart

També han estat guardonats l'empresa Visual 13 i un estudiant d'hostaleria

La soprano Ainhoa Arteta, la Roca Brothers Foundation, l'empresa Visual 13 i el jove estudiant Victor Manuel Córdova van ser els guardonats ahir en els premis Climent Guitart, organitzats pel grup hoteler Guitart Hotels, a l'hotel Guitart Central Park de Lloret de Mar. Els premis es van instaurar l'any passat per guardonar els quatre àmbits en els quals l'hoteler Climent Guitart va fonamentar bona part de la seva vida professional i personal: la música, l'emprenedoria, la solidaritat i la formació.

El premi a Arteta va ser per la seva trajectòria internacional; el premi a Visual 13 per l'emprenedoria, pels seus projectes audiovisuals per donar visibilitat de la Costa Brava; la Roca Brothers Foundation va ser escollida pel seu projecte Food Africa per a la conservació d'aliments, en el premi a la Solidaritat, i l'estudiant Victor Manuel Córdova va ser premiat per haver aconseguit la millor nota en el cicle formatiu d'hostaleria i turisme de l'institut Ramon Coll i Rodés en el curs 2015/16.

Dins l'àmbit de la formació, el jurat va renovar la beca al guardonat amb el premi de la formació de la primera edició, Pol Monja Pérez, per cursar el segon curs en formació superior de cuina i gastronomia al CETT, Campus Internacional de Turisme, Hostaleria i Gastronomia.

Presentada pel periodista Josep Puigbó, la vetllada va reunir 150 assistents. En el lliurament de premis van assistir l'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat; el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, i la dibuixant Pilarin Bayés. La soprano Ainhoa Arteta va oferir un concert després del lliurament dels premis.

Entre els membres del jurat dels premis hi ha la presidenta de Guitart Hotels, Cristina Cabañas, la directora general d'Esade, Eugènia Bieto; el director general de Turisme de la Generalitat; el president del gremi d'Hostaleria de Lloret, Enric Dotras; el director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró, i el director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos.

Les línies de negoci de Guitart Hotels han anat sempre molt vinculades al turisme familiar, esportiu, de negocis i cultural. La família Guitart va viure els orígens del boom del turisme de la Costa Brava amb la inauguració del seu primer establiment, l'hotel Mar Brava, a Tossa el 1955. Actualment, el grup hoteler està presidit per Cristina Cabañas i té vuit establiments.

LA XIFRA

8
establiments
té la cadena hotelera Guitart, que va instituir els premis Climent Guitart l'any passat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia