Societat

Lloret promou el llegat indià amb visites guiades

Comencen avui a les onze del matí i inclouen una degustació de daiquiri

Promocionar el llegat indià que amaga el centre històric de Lloret de Mar és l'objectiu que s'ha marcat Lloret Turisme amb les noves visites guiades Ruta dels indians de Lloret, amb degustació de daiquiri inclosa, que comencen avui. Aquestes visites, d'aproximadament dues hores de durada, es faran els dissabtes del mes de novembre a les 11 h del matí en dos idiomes, català i castellà. Dins la ruta prevista es visitaran espais com el passeig de Jacint Verdaguer, el carrer de Viudes i Donzelles, l'església de Sant Romà i la Casa Garriga, seu de l'actual Museu del Mar de Lloret, on a més de fer una visita guiada s'acabarà l'activitat amb una degustació de daiquiri. I és que a Lloret es reivindiquen les arrels locals d'aquest còctel, ja que va ser popularitzat pel lloretenc Constantí Ribalaigua al bar El Floridita de l'Havana, per on van passar artistes de la talla de Gary Cooper, Ava Gardner i, especialment, Ernest Hemingay, el qual va referenciar en una de les seves obres el daiquiri d'El Floridita.

Les reserves per a aquestes visites ja es poden fer a les oficines de turisme de Lloret i el cost per participar en l'activitat és de dos euros per persona i gratuït per als menors de dotze anys acompanyats d'un adult. Segons la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, amb les visites es vol donar continuïtat a les que s'han fet durant l'estiu al centre històric amb una proposta adaptada al públic català i estatal que sol visitar durant el mes de novembre “i donar valor al patrimoni indià de la vila”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia