El Centre d'Estudis de la Serranía aposta pel rellançament de la comarca en temps de crisi

Els assistents a l'Assemblea General Extraordinària del Centre d'Estudis de la Serranía, celebrada al saló d'actes de la Mancomunitat de Municipis d'aquesta comarca, ha accentuat la necessitat de rellançament de línies d'acció política que garantisquen la pervivència de l'entorn natural, el benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones que encara hi viuen a la zona i de les generacions que han de continuar.

Aquesta decisió ha estat presa en el decurs d'una assemblea en la qual s'ha donat continuïtat a aquesta organització cultural i reivindicativa, que havia anunciat cloure llurs activitats el passat mes de setembre en cas que no hi hagués associats que s'hi feren càrrec del seu desenvolupament.

A l'esmentada assemblea s'ha presentat una candidatura formada per vora una dotzena de joves associats que consideren que aquesta mena d'organitzacions no han de plantejar-se la seua desaparició, més encara dins d'una comarca que històricament es troba tan necessitada d'organitzacions que reforcen la seua vitalitat.

D'aquesta manera doncs, els assistents a l'esmentada assemblea, a més de votar favorablement la proposta de treball de la nova Comissió de Coordinació, ha subratllat la necessitat de transformar l'economia de la comarca des de paràmetres que prioritzen la racionalitat per sobre el desenvolupament desfermat. També s'hi proposa un Pacte Social entre els agents econòmics, polítics, culturals i socials de la comarca en temps de crisi.

Per al Centre d'Estudis de la Serranía resta molt de camí per fer en favor del desenvolupament de la comarca i, és per això que, insta perquè s'apliquen accions en defensa del medi ambient de manera urgent i continuada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona