Societat

Festes i tradicions

El Nadal irromp a carrers i places del centre d'Olot

La primera jornada de la Fira del Pessebre, que aglutina diversos mercats, atrau al Firal i al barri vell de la ciutat garrotxina centenars de visitants

Com a molts pobles i ciutats de Catalunya, aquests dies a Olot la proximitat del Nadal es fa notar amb mercats i altres activitats enfocades a aquestes festes. En el cas de la ciutat garrotxina, ahir va començar la Fira del Pessebre (que durarà fins diumenge), que de fet és un conjunt de mercats: d'artesania, del pessebre pròpiament dit, del Nadal i de productes de proximitat garrotxins. A més, ahir també hi havia el mercat d'andròmines i tallers perquè la mainada elaborés materials nadalencs.

D'altra banda, des del cap de setmana passat està oberta la Mostra de Pessebres, formada per set exposicions distribuïdes en cinc seus del centre, complementada pels pessebres de força esglésies.

Ahir al matí, les parades que acaparaven més l'atenció eren les del mercat de Nadal, instal·lat entre la plaça de la Pia Almoina i la plaça Major, on els visitants podien adquirir des de figures de pessebre fins a arbres de Nadal, passant per tota mena d'objectes d'ornamentació nadalenca. Un dels espais que donen personalitat a aquesta fira són les parades de figures del pessebre artesanals, situades al carrer de Sant Esteve.

La primera jornada de la fira va incloure l'atractiu complement d'actuacions de corals locals en espais del centre, una activitat del festival Veus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona