Societat

Conferència 'Eduard Toda i Víctor Balaguer: el desig de construir' aquest dimecres a la BCR

La directora executiva de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, Montserrat Comas, porta a terme aquest dimecres 14 de desembre a la Biblioteca Central Xavier Amorós, a les 7 de la tarda, la conferència 'Eduard Toda i Víctor Balaguer: el desig de construir'. Montserrat Comas és una de les persones que millor ha estudiat i més bé coneix la relació entre Eduard Toda i el polític vilanoví Víctor Balaguer (1824-1901), que van mantenir una estreta amistat bona part de la seva vida.

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú disposa d'un important fons de materials documentals i arqueològics relacionats amb Eduard Toda i Güell, fruit de la vinculació entre el fundador d'aquest museu, el vilanoví Víctor Balaguer, i el mateix Toda. Alguns d'aquests materials es poden veure a l'exposició 'Eduard Toda i Güell (1855-1941): de Reus al món', que es pot veure fins al 7 de gener al Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca de Reus (raval de Santa Anna, 59) i és una de les principals activitats de l'Any Toda.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia