Societat

Solidaritat

la marató de tv3

Prop de 400 activitats per La Marató de TV3

Un centenar de municipis organitzen actes per recollir fons per a la cita solidària

A les comarques centrals han programat prop de 400 activitats per recollir diners per a La Marató de TV3 que es farà avui, i que enguany se centrarà en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Associacions, entitats, escoles, clubs esportius i ajuntaments s'estan mobilitzant per col·laborar amb la cita solidària, que arriba a la 25a edició.

Segons la plana web de La Marató, un centenar de municipis organitzaran en total gairebé 400 actes, entre els quals hi ha sobretot curses i caminades solidàries, àpats solidaris, espectacles infantils, tallers, exhibicions de balls i esports, concerts, xocolatades i guardioles per recollir fons. També hi ha molts actes nadalencs en què s'aprofitarà per recollir donatius com ara els quintos, les quines, els bingos, les tómboles i les llumetes, o les representacions dels Pastorets, les cantades de Nadal i les fires de Santa Llúcia.

En molts de municipis els actes ja s'han fet. Però també en molts d'altres es reserven per avui. És el cas de Capellades on avui, durant la cloenda del Festival d'Orgue, s'estrenarà una obra inèdita del compositor Xavier Cassanyes, especialment escrita per a l'esdeveniment, que es farà a les 18.00 h a l'església de Santa Maria. A Castellolí, tot aquest cap de setmana hi ha actes entorn de les “Motoserres solidàries”, amb exhibicions, mercat i sorteig d'escultures. A Santa Margarida de Montbui la biblioteca donarà els diners recollits venent llibres de segona mà. També trobem propostes a Cardona, on avui els botiguers del carrer Major a partir de les onze oferiran caldo calent per recaptar fons i on també s'oferirà un Photocall amb Les Bruixes de Cardona als visitants del Parc Cultural de la Muntanya de Sal (10.15 h). A Santpedor l'escola La Serreta ofereix (16.00 h) una xerrada d'un jove amb paràlisi cerebral, explicant el seu dia a dia. Al Teatre Conservatori de Manresa, a les 18.00 hi haurà una Gala de Màgia oferta per l'Associació Màgia Central Catalunya. I qui vagi al Nou Congost per veure el partit de bàsquet ICL Manresa contra l'Herbalife Gran Canària (19.00 h) podrà participar en la rifa solidària. L'Associació Centelles també lluita contra el Càncer i farà una enlairada solidària de fanalets (20.00 h a la plaça Major) i a Vic, hi haurà una activitat de globoflèxia (11.00 h Video Oca), entre d'altres. L'ANC de la Pobla de Lillet oferirà una degustació de vermut de la zona amb una tapa, a la plaça del Fort (11.30 h). El club de Patchwork de la Vall de Lorduna sortejarà una vànova feta a mà durant tot l'any. També a Moià es farà una marató de musical en què podran participar els músics que ho vulguin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia
societat

El Maresme actualitza el protocol de violències masclistes

premià de mar
societat

Gala solidària a l’Hotel Marina Badalona

Badalona

Salut activa la xarxa hospitalària Lleida-Pirineu

Lleida

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres