Societat

Tortosa recupera l'edifici del Carrilet

L'immoble centralitza els serveis que es presten als joves des de les diverses administracions

L'Ajuntament de Tortosa ha recuperat l'edifici de l'antiga estació del Carrilet, situat al barri del Temple i que feia uns cinc anys que estava tancat. Així, des de final de l'any passat l'emblemàtic edifici centralitza els serveis que es presten als joves des de les diferents administracions i té l'objectiu de convertir-se en una oficina de serveis i de dinamització juvenil.

L'immoble, de tres plantes i més de 400 metres quadrats de superfície, destina el nivell inferior a l'atenció al públic i espai TIC; la primera planta és per a l'atenció personalitzada i una sala polivalent on es poden fer xerrades, tallers i activitats, mentre que la segona planta es reserva per a la dinamització juvenil i l'autogestió per als joves. Pel que fa a l'arranjament de l'edifici, l'ha fet l'Ajuntament amb recursos propis i la feina de l'àrea de manteniment i serveis, amb un cost aproximat de 30.000 euros.

En les noves dependències, conegudes com a Espai Jove lo Carrilet, hi ha el punt d'informació juvenil i els serveis de salut, treball, orientació educativa i garantia juvenil. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat la importància de concentrar les administracions que presten un mateix servei en un únic edifici. Anteriorment, el Carrilet havia estat la seu de la Casa de l'Aigua, vinculada a la Fundació Nova Cultura de l'Aigua, i de l'oficina de turisme.

LA XIFRA

400
metres quadrats
té l'edifici del Carrilet, distribuïts en tres plantes, on hi ha els serveis de Joventut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia