Societat

La Pastoreta serà la geganta de La Salle Reus

L'escola La Salle de Reus podrà complir el desig de construir la seva geganta. El centre educatiu ha aconseguit recaptar els 1.600 euros que feien falta per crear-la, a partir d'una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami. De fet, la xifra ja supera l'objectiu, el que ajudarà a cobrir el cost de la festa de presentació de la geganta.

La nova geganta serà la representació del popular personatge reusenc de la Pastoreta. El disseny d'aquest nou conjunt parteix de l'origen històric de la Pastoreta i el vestuari és fidel a l'època i al seu ofici, el pasturatge d'ovelles. L'element festiu tindrà una alçada d'aproximadament 3 metres i es farà amb fibra de vidre perquè els alumnes més grans del centre en disposin durant les celebracions escolars i també durant altres celebracions a Reus. La creació de la geganta de La Salle Reus està directament lligada a la redacció del treball de recerca d'un alumne de segon de batxillerat del centre escolar, Arnau Fernández, i l'encarregat de dissenyar-lo i construir-lo és l'artesà tortosí Joan Iniesta.

Pel que fa a la presentació pública, està prevista per al proper mes de maig, coincidint amb la celebració de les festes de l'escola, moment en què també es farà efectiu el lliurament de les recompenses als col·laboradors d'aquesta acció de micromecenatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia