Societat

ARIADNA MASÓ

SOTS DIRECTORA DE BARINGS I RECONEGUDA A LA LLISTA ‘FORBES 30 UNDER 30'

“El que compta és l'actitud”

“He hagut de demostrar el meu talent a professionals experimentats”

“Es valora haver-se enfrontat a reptes en el sector”

Ariadna Masó (Centelles, 1988) es va formar a Esade i ha cursat el prestigiós màster internacional CEMS. La seva excel·lent trajectòria professional en l'àmbit de les finances en entitats com ara el BBVA, o actualment a l'oficina de Barings a Londres, on viu, li ha valgut el reconeixement que suposa aparèixer en la llista Forbes 30 under 30 en l'apartat financer.

Com s'arriba a la llista ‘Forbes 30 under 30'?
Els editors de la revista Forbes van veure el meu perfil a les xarxes socials, vaig fer una entrevista telefònica i vaig preparar una aplicació amb el meu perfil. No em feia il·lusions de ser finalista ja que és un procés molt competitiu, amb milers de candidats. Finalment, un jurat format per influenciadors de prestigi va escollir els 30 finalistes. Es valoren els perfils que s'han enfrontat a reptes i han influït en les regles del joc del seu sector.
En el seu cas, les finances. Què fa exactament?
Treballo en un fons d'inversió americà amb seu a Londres, des d'on cobrim oportunitats d'inversió a tot Europa. Identifiquem empreses en fase de creixement de l'àmbit tecnològic, healthcare, etc. i hi invertim en format deute. Prestem injeccions de capital a empreses amb potencial amb l'objectiu d'obtenir-ne rendiment en un període de cinc anys. És un format d'inversió nou a Europa però molt comú als Estats Units. Després de cursar el màster CEMS també vaig crear una plataforma per posar en contacte emprenedors que han passat per aquests estudis i busquen consell per crear la seva empresa. Avui en dia tenim més de 1.000 alumnes registrats.
El fet de ser tan jove li ha comportat més avantatges o inconvenients?
Un dels meus reptes ha estat poder demostrar el meu talent, esforç i potencial a professionals amb més de 30 anys d'experiència en el sector i convèncer-los que puc liderar projectes amb els meus equips de treball. El punt d'inflexió va ser el moment en què vaig presentar un projecte d'inversió molt gran que vaig aconseguir tirar endavant. Encara que siguis jove, el que realment compta és l'actitud i la confiança en tu mateix.
Es veu tornant a la seva terra?
M'agradaria tornar però encara no és el moment. Vull disfrutar de la meva oportunitat professional a Londres i aprendre molt més per després poder tornar a Barcelona amb moltes ganes de treballar en molts projectes. Com sempre dic, el millor encara ha d'arribar!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró
Claudio Grande
Cap de l’oposició de Llançà per Alternativa per Llançà (AxL)

“El govern de Junts i el PSC està fent una política continuista”

Llançà
Vicissituds abans, durant i passada la guerra
MOMENTS DIFÍCILS

Vicissituds abans, durant i passada la guerra

Terramar, precedent avantatjat i inconclús
SITGES

Terramar, precedent avantatjat i inconclús

Estratègia comercial pionera
PROMOCIÓ INTENSA

Estratègia comercial pionera