Societat

judici al 9-n

mobilització

Fer festa a la feina el 6-F per la mobilització del judici contra Mas

ANC, Òmnium, AMI i ACM obren un web per inscriure's i organitzen autobusos al territori per una concentració amb “milers de persones”

L'ANC, Òmnium Cultural, l'AMI i l'ACM organitzen pel dilluns 6 de febrer, la data que arrenca el judici contra l'expresident Artur Mas i les exconselleres Joana Ortega i Irene Rigau pel 9-N, una concentració “excepcional” de suport als exmembres del Govern. En roda de premsa aquest dijous, el president de l'Assemblea, Jordi Sànchez, ha fet “una crida específica” als ciutadans que “assumeixin la possibilitat de sol·licitar un dia festiu” a la feina per participar a la concentració: “El moment s'ho val; [...] tots ens sentim jutjats”, ha afegit. De fet, les entitats han obert des d'aquest divendres el web 9nsomtots.cat per inscriure's i rebre informació de l'acte – s'organitzen autobusos des del territori. “Res més lluny d'una voluntat de coaccionar, toca ser-hi”, ha insistit Sànchez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia