caldes d'estrac

Reparteixen prop de 400 racions de mongetes de Tolosa

Més de 380 persones van tastar les reconegudes mongetes de Tolosa aquest cap de setmana a Caldes d'Estrac. Els restauradors van refermar l'èxit de la nova orientació que s'ha volgut donar a la cita gastronòmica que se celebra cada any dedicada a la mongeta del ganxet. El prestigiós cuiner del restaurant Frontón de Tolosa, Roberto Ruiz Aginaga, va ser l'encarregat de cuinar més de 30 quilos de les famoses alubias, amb l'acompanyament de morcillas i guindillas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS
societat

Lectures, tallers infantils i activitats diverses arreu de la demarcació

girona