Societat

Gastronomia

Ruscalleda rep el Premi Nacional de Gastronomia 2016

El president Puigdemont li ha fet entrega del premi en un acte al Palau de Pedralbes

La cuinera Carme Ruscalleda ha rebut aquest dijous a la nit el Premi Nacional de Gastronomia 2016 en reconeixement a la seva trajectòria. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, li ha fet entrega del premi, que atorga l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició, en un acte aquest dijous a la nit al Palau de Pedralbes a Barcelona on hi van assistir més de 300 persones, entre acadèmics, empresaris, autoritats polítiques i destacats representants de la gastronomia catalana com alguns guardonats d'edicions anteriors com Joan Roca. Àlvar Ayuso, del restaurant Alvart, va ser guardonat amb el Premi al Cuiner Revelació del 2016 i el Grup Balfegó es va endur el Premi Especial de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia, que van recollir Pere-Vicent Balfegó i Manel Balfegó, copresidents del grup.

Els premis reconeixen aquells cuiners, restaurants, professionals o col·lectius i institucions relacionades amb el món de la gastronomia catalana que al llarg de l'any o per la seva trajectòria han destacat per la seva tasca i aportació a la cuina del país.

Durant l'acte, el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va fer entrega del primer dels guardons, el Premi Especial de l'Acadèmia, al Grup Balfegó; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va entregar el Premi al Cuiner Revelació del 2016 a Àlvar Ayuso, i finalment Carme Ruscalleda va rebre l'últim guardó, el Premi Nacional de Gastronomia 2016, a mans del president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.