Societat

trànsit

Reclamen que la policia regule el trànsit a la C-12

Ho proposen els veïns de Tortosa mentre s'executen les obres del pont

La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa reclama que la policia local regule el trànsit a la carretera C-12, en hores punta, mentre s'executen les obres de reforma del pont. El trànsit en aquesta via s'ha intensificat perquè és l'única via d'entrada al nucli urbà des de Ferreries. “Sí, la policia local té pocs efectius que reclamen suport als Mossos, però cal fer alguna cosa per evitar el col·lapse”, va dir el president de l'entitat veïnal, Josep Baubí. Una proposta, però, que l'Ajuntament ha descartat perquè sosté que el control policial a les rotondes de la C-12 entorpiria encara més el trànsit.

D'altra banda, la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa exigeix al Ministeri de Foment i la Generalitat que facin públic si realment hi ha una proposta per descongestionar l'N-340. A més de la gratuïtat de l'AP-7, els veïns demanen la construcció del tram ebrenc de l'autovia A-7.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia