Societat

Falset prepara un cap de setmana solidari per recaptar fons per ajudar els refugiats

L'Ajuntament de Falset organitzarà els dies 25 i 26 de març un cap de setmana solidari per ajudar els refugiats. Els diners recaptats en les diverses activitats que es programaran es destinaran a Pallassos Sense Fronteres, una ONG d'ajuda humanitària que té per objectiu millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències de conflictes armats, guerres o catàstrofes naturals.

És el segon any que l'Ajuntament de Falset organitza un cap de setmana solidari, després que el passat 2016 es recaptessin 7.784,85 euros per ajudar el poble sirià a través de l'Alt Comissionat de les Nacions Unides pels Refugiats, l'ACNUR. Els fons recaptats van permetre fer arribar aliments i medecines al civils sirians que pateixen diàriament el conflicte armat.

Com en la primera edició, l'Ajuntament de Falset s'ha posat en contacte amb entitats, empreses, comerços i particulars, a fi que col·laborin amb el cap de setmana solidari del proper mes de març, ja sigui organitzant activitats, cedint productes per als lots que se sortejaran o aportant el seu gra de sorra durant aquells dies.

Tot i que encara s'està definint el detall del programa, ja és segur que es repetirà el sopar a l'absis del castell i que destacats protagonistes de la vida pública catalana seran presents a Falset per sumar-se a la iniciativa solidària. Qui no es perdrà la cita serà Tortell Poltrona, fundador i president de Pallassos Sense Fronteres, el qual ja ha confirmat la seva participació i un petit espectacle durant el cap de setmana solidari.

Jaume Domènech, alcalde de Falset, espera que "els veïns, entitats, empreses i comerços del municipi tornin a bolcar-se en aquesta iniciativa". "No dubto que es pot comptar amb la gent de Falset quan es tracta de col·laborar amb un bona causa", afirma Domènech.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona