Societat

gastronomia

El Plat de Mataró celebra els seus 20 anys

Les Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró arriben al seu vintè aniversari. Com sempre, el seu protagonista absolut serà la sèpia amb patata i pèsols, tota una icona de la gastronomia mataronina. Aquest any seran un total de deu restaurants els que oferiran les degustacions –fins al 30 d'abril– de les seves versions d'aquest plat. D'aquests, vuit són establiments de Mataró, mentre que els dos restants són de Sant Andreu de Llavaneres i de Canet. Aquestes jornades, les organitza el Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme amb el suport de l'Ajuntament de Mataró. De fet, al llarg d'aquests vint anys el gremi ha mirat de fomentar en tot moment els productes de la terra i del territori, i ha recordat que el plat de Mataró suposa una combinació de dos elements que rodegen la ciutat: el mar i la muntanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona