Societat

tribunals

cas palau

Les dones de Millet i Montull afirmen que no sabien que el Palau els pagués despeses familiars

Marta Vallès i Mercedes Mir asseguren que els números els portaven els seus marits

Clara i Laila Millet, filles de l'expresident del Palau, declaren que “mai” van pensar els seus casaments anessin a compte de l'entitat

La dona de l'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet, Marta Vallès, les seves filles, Clara i Laila, i l'esposa de l'exdirector general de la institució Jordi Montull, Mercedes Mir, han assegurat aquest dilluns que despeses personals de les seves respectives famílies s'haguessin pagat amb diners provinents de l'espoli de l'entitat cultural.

Totes quatre han declarat aquest dilluns com a responsables civils a títol lucratiu al judici sobre el presumpte desviament de fons del Palau.

En el cas de la família Millet, les tres dones han assegurat que no els va estranyar el volum de despeses que tenia la família perquè tenien patrimoni i el pare ostentava molts càrrecs.

La primera en declarar ha estat Marta Vallès, que ha explicat que el seu marit controlava els comptes de les empreses de les quals figurava com a administradora i que ell n'era l'“administrador de facto”.

Preguntada per l'organització del casament de les seves filles a càrrec de la institució, ha afirmat desconèixer-ne els detalls: “Sé el que han dit vostès”, ha dit. Ha explicat que l'organització la van portar des del Palau i que no s'hi va posar perquè “ell [Millet] té el seu caràcter”.

Així mateix, ha declarat que “mai” no se li va acudir que les reformes de la seva casa “es paguessin amb diners del Palau de la Música”.

En la mateixa línia, Mercedes Mir ha dit que els números els portava el seu marit i que els viatges pensava que li havia regalat Millet.

La tercera en declarar ha estat Clara Millet, filla de l'expresident del Palau, que ha reconegut que va rebre diners en efectiu del seu pare per pagar despeses personals, com el lloguer o regals, però que “mai” va pensar que poguessin venir del Palau perquè “a casa teníem diners i patrimoni”.

En aquest sentit, ha garantit que mai se li va acudir que el convit del seu casament, celebrat al Palau de la Música, es pagués amb fons de la institució. Clara Millet ha explicat que ella “l'únic que volia” era casar-se i que el seu pare “ho va aprofitar per fer el seu acte”. La filla del principal acusat per l'espoli de l'entitat s'ha queixat que “s'han dit moltes mentides” sobre aquesta qüestió i ha denunciat haver “patit una massacre mediàtica durant vuit anys”.

La seva germana Laila també ha declarat que “mai” va pensar que “els diners sortissin del Palau” i que no es va qüestionar el nivell de vida de la família perquè li semblava “natural”, ja que el seu pare “era una persona que treballava molt i tenia molts càrrecs”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona