Societat

fira gastronòmica

L'estany d'Ivars, centre d'una fira l'1 i 2 d'abril

La 9a edició de la Fira de l'Estany tindrà lloc els propers dies 1 i 2 d'abril a Ivars d'Urgell i inclourà més d'un centenar d'expositors. Enguany es duran a terme diferents actuacions, com ara la de Lo Pau de Ponts, que tindrà lloc diumenge durant el vermut popular. La fira s'inaugurarà el dia 1 a les quatre de la tarda, en un acte presidit per la consellera de Governació, Meritxell Borràs.

Paral·lelament, es duran a terme les activitats dominicals del Dia de l'Estany, en què hi ha prevista la VI Mostra Gastronòmica de Cuina, en què la pera de Lleida serà enguany la protagonista. Amb aquest tast, tal com va explicar dimarts Josep Maria Huguet, president del Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana i del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, es pretén vincular el patrimoni natural amb la gastronomia pròpia del territori. En anteriors edicions de la mostra ja s'han reivindicat productes de la terra, com les nous o la vedella.

La novetat d'enguany en aquesta mostra és que algunes de les degustacions seran aptes per a celíacs, ja que s'empraran productes sense gluten. A banda de la mostra, en la qual hi participaran sis restaurants, també s'han programat diverses activitats familiars, com ara passejades a cavall, una plantada d'arbres, així com també una mostra d'anellament d'ocells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia