Societat

Balsareny presenta el primer Festival de l'Humor

La Garsa organitza per primer cop un festival dedicat exclusivament a la cançó humorística

Hi haurà les actuacions destacades de Lacetània Teatre, Divide y Wenceslao i El Serio

Balsareny vol encetar la primavera entre rialles. Per això, l'entitat La Garsa ha organitzat el primer festival de música humorística anomenat Festival de l'Humor. Un festival que “vol dinamitzar el poble i aportar una activitat innovadora, diferent i molt original amb l'objectiu de fer riure i fer desconnectar el públic”, comenta Albert Otero, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Balsareny i també membre de La Garsa. “Perquè un poble sigui actiu, necessitem que les entitats s'autogestionin i amb aquest nou festival La Garsa ha aconseguit l'autogestió, amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament”, destaca Otero, que vol potenciar aquest model. Pel que fa a públic, s'espera una bona resposta d'assistència –la venda de tiquets avança a bon ritme–, tot i que es té la incertesa de ser una primera edició.

La programació del nou festival gira dissabte al voltant de dos actes centrals: per una banda, a dos quarts de vuit del vespre, l'obra de teatre Moltes gràcies de res, de la companyia solsonina Lacetània Teatre, un espectacle basat en l'obra dels argentins Les Luthiers, on sis actors/músics protagonitzen un seguit de gags amb un text d'allò més enginyós i música en directe. Per altra banda, a les onze de la nit, s'oferirà un concert amb diversos humoristes i músics. Hi participarà el balsarenyenc Jordi Vilanova i el seu repertori d'acudits que imiten el recordat Eugenio; els barcelonins Divide y Wenceslao, que, acompanyats de tres músics més, presentaran cançons del seu tercer disc, amb temes carregats de sàtira i d'humor surrealista; i El Serio, una de les últimes revelacions de Youtube que des de fa un parell d'anys ironitza sobre la modernitat a través dels seus videoclips, que es podran escoltar en directe. Per acabar la nit, el duo de DJ de Balsareny Arradio Rossita portaran una selecció de música especial per a l'ocasió basada en cançons de gasolinera, hits de l'estiu i altres cançons. Els preus són: 7 euros el teatre, 5 el concert, i 13 l'abonament per a tota la jornada que també inclou el sopar (botifarrada).

Dades d'interès

Data: 25 de març

Lloc: Sala sindicat

www.balsareny.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
Les roses del Firal i les del cementiri
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt