Societat

Gastronomia

Arrenca a Salt la primera fira de furgoteques

La primera jornada va tenir força afluència de públic

L'esdeveniment s'ha allargat fins avui

Un cop superat l'ensurt de divendres a la tarda, en què el mal temps va obligar a suspendre el mercat gastronòmic i els concerts programats, la fira de furgoteques Food Truck Market & Co va arrencar ahir al migdia amb força afluència de públic. I, a petició dels professionals del sector, l'esdeveniment s'allargarà durant tot el dia d'avui fins a les set del vespre per recuperar algunes de les activitats que es van anul·lar divendres i donar l'oportunitat als propietaris de les furgonetes, algunes de les quals venen de fora de les comarques gironines, a intentar de treure el màxim de rendibilitat a la trobada. Ahir, el vermut electrònic amb el DJ Marc C. Griso va coincidir amb la sortida a Salt dels primers rajos de sol del dia i els visitants es van començar a acostar a la fira, que a l'hora de dinar va fer el ple amb públic sobretot familiar en una de les zones reservades per a pícnic de l'Era de Cal Cigarro. La varietat d'àpats i de begudes, sempre d'acord amb l'estètica de les diferents furgoteques, està assegurada. I es pot trobar des d'un senzill food truck dedicat als hot dogs fins a la més sofisticada furgoteca de Can Barris, on la gent pot menjar els seus populars cargols in situ. Hi prenen part deu empreses i una trentena de caravanes.

Per al vespre, “el vertader termòmetre d'aquesta primera fira”, segons va reconèixer el regidor d'Urbanisme, Àlex Barceló, estaven previstos dos concerts a càrrec dels grups No Named i Somboits. “Els participants estan contents, si bé tothom és molt conscient que es tracta d'una primera edició”, va exposar Barceló, que hi va afegir que els professionals que hi participen ja parlen de la celebració d'una segona. “Aquesta fira és una aposta de Salt”, va afirmar Barceló. El Food Truck Market & Co inclou un espai lúdic amb una trentena de caravanes de menjar per al públic en general –amb dos escenaris: un de musical i un altre d'espectacles familiars i infantils– i un espai sectorial destinat a fer contactes entre una desena d'empreses de serveis per a furgoteques. Divendres al matí, es van desenvolupar les jornades tècniques dedicades a la seguretat alimentària, els passos que s'han de seguir per legalitzar les furgoteques i aspectes de màrqueting.

LA XIFRA

30
furgoteques
participen en aquesta primera fira del sector a l'Era de Cal Cigarro de Salt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Sabadell multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer amb la nova ordenança

Sabadell
Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona