Societat

Osor s'omple de públic per la Fira del Senglar

Hi va haver degustacions, mostra de gossos, parades i activitats diverses

A Osor, els senglars són motiu de fira. Com cada any, i ja en són catorze, l'Associació de Comerciants i Empresaris, l'Ajuntament i els caçadors d'Osor, va celebrar, ahir, la Fira del Senglar, amb un més que notable èxit de públic. El tastet de plats en què el senglar era l'ingredient principal va ser una de les propostes més rellevants. Per als qui els agrada la carn de caça, n'hi havia per llepar-se els dits. I és que la carn d'aquest animal era cuita amb les receptes tradicionals de la zona, a foc lent, ben amorosida i ben dessagnada.

Ahir a Osor, hi va haver propostes per a tothom. Els més aficionats a la caça van tenir el seu espai a la zona de parades amb productes dedicats a aquesta activitat i una zona per als gossos de caça, amb exhibicions incloses. Per a la resta de públic, l'oferta encara va ser més variada: tirolina, dansa vertical, exposicions de pintura i fotografia, tallers diversos, visites guiades i, entre moltes altres coses, parades d'artesania i productes locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia