Societat

La Fira Camins d'FP de Reus quadriplica el nombre d'expositors i abasta tot el territori

Que tota l'oferta de formació professionalitzadora del Camp de Tarragona estigui disponible per al possible alumne. Aquest és el principal objectiu de la tercera edició Fira Camins d'FP, que tindrà lloc els dies 5 i 6 d'abril, a firaReus, i que comptarà amb un total de 34 expositors, quatre vegades més que l'any passat. A més, el certamen abastarà tot el territori. Per tant, l'organització d'enguany és supramunicipal i es realitza amb col·laboració de la Diputació de Tarragona, els SSTT d'Ensenyament, el Servei d'Ocupació de Catalunya, els Ajuntaments de Tarragona, el Vendrell, Valls i Montblanc, i la Cambra de Comerç de Reus.

Una altra de les novetats que s'incorpora a l'esdeveniment és el patrocini per part d'empreses del territori, i en aquesta ocasió serà el Grup Sorigués qui faci aquesta funció, una empresa dedicada als sectors de la construcció, el serveis industrials, la tecnologia i l'enginyeria de l'aigua. A banda dels expositors, la fira comptarà amb una sèrie de sessions tècniques a càrrec de professionals experts en temàtiques com les noves professions i reptes de l'FP, la mobilitat internacional per estudiants i docents, la presentació de les dades d'inserció de l'FP 2016 i sessions d'emprenedoria social.

A la vegada, la fira dona protagonisme a quinze empreses, que exposaran la seva experiència en matèria de formació dual; a antics alumnes d'FP, que explicaran quines han estat les seves sortides professionals, i a alumnes actuals que faran demostracions de les seves especialitats. Una darrera novetat és la creació d'un espot televisiu per a fer difusió de la fira. Ha estat creat i dissenyat per l'alumnat de la Casa d'oficis de Mas Carandell, a partir de les imatges que l'anterior promoció del programa formatiu va prendre durant la celebració de la fira l'any passat.

Activitats que es repeteixen

Tindran continuïtat, com l'any passat, les sessions d'orientació acadèmica per a grups, cada dia, a les 11 del matí i la 1 del migdia. També es preveu un segon concurs de cartells de la Fira, amb la finalitat d'escollir la imatge de l'organisme del pròxim any. Per això s'exposaran les noves creacions de l'actual alumnat de l'escola d'Art i Disseny (que cada any dissenya el cartell) i el públic assistent podrà votar aquell cartell que més li agradi durant la seva visita.

L'entrada a la fira serà lliure i restarà oberta en horari continuïtat, de les 9 del matí a les 6 de la tarda.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona