Societat

rodalies

afectacions per atropellament mortal

Afectacions a la línia R1 de Rodalies per un atropellament mortal

L'accident obliga a tallar el trànsit ferroviari durant prop d'una hora entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres

Els trens acumulen retards d'uns 20 minuts

El servei ferroviari de la línia R1 de Rodalies pateix afectacions aquest diumenge al migdia com a conseqüència d'un atropellament mortal.

L'accident ha obligat a tallar la circulació de trens entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres (Maresme) i posteriorment a circular per via única. El servei s'ha normalitzat cap a dos quarts d'una, si bé els trens han continuat acumulant retards d'uns 20 minuts.

L'avís del succés s'ha rebut poc abans de dos quarts d'onze del matí. En un primer moment s'ha pogut circular per via única entre les dues poblacions amb retards d'uns 30 minuts de mitjana. Els viatgers del tren que s'ha vist implicat en l'atropellament (l'Hospitalet de Llobregat 09.36 hores-Blanes 11.14 hores), han estat transbordats amb un altre tren mitjançant passarel·les d'intercomunicació.

Quan passaven uns deu minuts de les onze els Mossos d'Esquadra han ordenat el tall de la circulació per les dues vies al tram Mataró-Sant Andreu de Llavaneres. Poc abans de dos quarts d'una els trens han pogut tornar a transitar per una de les vies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia