Societat

Novetats tecnològiques a la tradicional Fira de Navàs

Innovació i tradició conviuen perfectament a la 85a edició de la Fira de Primavera, que potencia l'espai de “foodtrucks” amb molta música

Últimes creacions tecnològiques al saló TICdate

Tot i tenir 85 edicions a l'esquena, la Fira de Navàs es manté jove i moderna. Les noves tecnologies i la innovació seran presents a la mostra multisectorial de referència a la Catalunya Central amb una nova edició del Tic Date, que es consolida a la Sala del Club d'Avis. Comparteix protagonisme amb la vessant més tradicional de la festa, amb el passeig de Ramon Vall com a espai emblemàtic i epicentre de la mostra comercial i d'una àmplia oferta lúdica i festiva, amb gegants, castellers, circ, joc, atraccions i moltes activitats per a la mainada.

A més, enguany la fira ha optat per consolidar i potenciar alguns dels actes que l'any passat van resultar un èxit. L'espai de foodtruks, per exemple, tindrà música en directe en tot moment i també amplia a divendres al vespre l'oferta gastronòmica. Aquest any també s'ha decidit posar l'escenari principal de la Fira a la Plaça de l'Ajuntament, amb la qual cosa es potencia aquest espai com a un nou eix firal. El concert jove de la fira s'ha encomanat als grups Strombers i Sixtus, la nit del 29 d'abril, al Pavelló Municipal d'Esports; i els amants de les arts plàstiques tindran el seu moment amb els germans Gubianas, que dignificaran dos espais. Per celebrar els 50 anys de l'Agrupament Escolta Ali-Bei, en Jaume pintarà, amb l'ajuda dels nens i nens del cau, el mur de davant la Pista Sant Jordi; i el Valentí enllestirà la façana del Casal Sant Genís.

L'R-2-D2, al TICdate

El robot més famós de la saga Star Wars és el convidat més esperat del saló TICdate, de la Fira de Primavera. Algunes de les últimes innovacions tecnològiques i creatives hi seran presents com l'altaveu intel·ligent Google Home, la realitat augmentada, orientacions en robòtica educativa, scape room, exposició fotogràfica i taller de Koalitic Visuals amb Jordi i Arnau Puig de Navàs, entre altres. També hi haurà una taula rodona que afrontarà la qüestió “Jugar és aprendre?”, amb un debat obert posterior.

Dades d'interès

Dates: 29 i 30 d'abril.

Més informació: www.navas.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Amposta augmentarà la presència policial per frenar els furts

AMPOSTA
urbanisme

El nou POUM perfila com serà la ciutat d’aquí a mig segle

Tarragona
educació

La UPC oferirà el grau de Medicina a partir del 2026

BARCELONA

Reivindiquen l’herència de la gastronomia marinera femenina

roses

L’Escala vol definir un Pla Local de Joventut amb la participació

l’escala
medi ambient

Mataró canvia de lloc els peixos del Parc Central per la sequera

mataró

La UAB aprova un pla per assolir la neutralitat climàtica el 2030

Cerdanyola del Vallès
MEDI AMBIENT

El GironaNat recupera basses pluvials i en crea de noves

girona

Rècord de validacions a TMB coincidint amb Sant Jordi

Barcelona