Campllong obté un codi postal diferent del de Riudellots per evitar que es perdin cartes

Hi havia errors si coincidia el nom del carrer als dos pobles

L'Ajuntament de Campllong ja ha enviat un comunicat als veïns del municipi perquè, a partir d'ara, utilitzin el 17459 com a codi postal i per al correu particular, així com per a les adreces oficials. L'alcalde del municipi, Lluís Freixas, admet que el canvi pot generar alguna molèstia en els propers dos o tres anys, però considera que bàsicament suposarà un benefici per al poble. Freixas assenyala que els principals maldecaps que originava compartir amb Riudellots el mateix codi postal «era que algunes cartes acabaven a Riudellots, bàsicament, en aquells carrers que existeixen amb el mateix nom als dos municipis». A banda d'avisar els veïns, el consistori també ha pres les mesures perquè els impresos i documents oficials del consistori incorporin el nou codi postal. Freixas sosté que no suposa cap gran inversió per a l'Ajuntament «perquè actualment tots els impresos es configuren de cap i de nou cada vegada que s'han d'imprimir».

Un altre dels problemes era provocat per les noves tecnologies, ja que en entrar el codi postal apareixia habitualment Riudellots, quan en realitat, l'enviament o l'adreça que es buscava era a Campllong. De fet, el carter que s'encarrega de repartir el correu a Campllong també és el responsable de fer arribar la missatgeria a una part de l'extens polígon de Riudellots.

Cada cop més demanda

Freixas assenyala que l'increment de població en els últims anys ha generat cada cop més demanda de servei postal i que, per això, espera que en els propers anys puguin disposar d'una persona que s'encarregui de la distribució de correu al municipi. Cal tenir present que Campllong tenia l'any passat prop de 427 habitants. Una quantitat que mostra el creixement important que ha tingut el municipi des de l'any 1998, quan la població empadronada al municipi es trobava per sota dels 300 habitants.

LA FRASE

LLUÍS FREIXAS
alcalde de campllong
«El canvi de codi postal ens ha d'afavorir i evitar els problemes que ocasionava tenir el mateix codi que Riudellots, sobretot, en els carrers del mateix nom als dos municipis»
17459
és el nou codi postal de Campllong.
El municipi del Gironès estrena codi postal i, a partir d'ara, totes les cartes que vagin dirigides a Campllong hauran de portar el codi postal 17459. La variació serà mínima si es té en compte que el codi que tenien fins ara era el 17457. Per això, a l'Ajuntament consideren que ha de ser prou fàcil substituir el 7 final del número pel 9, que a partir formarà part del codi postal. Des de Correus es considera que el canvi de codi permetrà millorar el servei postal en aquest municipi del Gironès i evitar confusions que es produïen fins ara.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós