Societat

dies de vi i roses

@MariJoJordan

Final de festa amb transparències

La desfilada al MNAC de Pronovias clausura les passarel·les nupcials de la Barcelona Bridal Week

Les impressionants models de la desfilada de llenceria de Victoria's Secret –Romee Strijd, Martha Hunt, Cindy Bruna i Bregje Heinen– van encapçalar divendres al vespre a la sala oval del MNAC (amb una gran font de marbre central) la desfilada d'Atelier Pronovias que tradicionalment tanca les passarel·les de la Barcelona Bridal Fashion Week el mateix dia en què comença el saló a la Fira Gran Via.

El gegant de la moda nupcial no ha inclòs aquest any Irina Shayk (la model acaba de tenir el seu primer fill amb Bradley Cooper) ni Karolina Kurkova, que va desfilar dimarts per a la seva línia Studio St. Patick amb la parella de Richard Gere, Alejandra Silva, en primera filera. L'empresària va dir que encara no hi hauria casament perquè són divorciats de fa poc, però que tenia la intenció de tenir fills amb l'actor. Amb el llistó alt, la firma va optar per convidar divendres una altra parella d'actor encara sense passar pel registre civil. Parlem de Nicole Kimpel, que no s'ha separat d'Antonio Banderas des que el va conèixer en una festa en el Festival de Canes del 2014. Diu que ja se senten com si estiguessin casats i que l'actor (que va tenir un atac de cor al gener) acaba de començar un nou rodatge i es troba “millor que mai”.

Kate Upton, model internacional coneguda per ser una dona de corbes fantàstiques, debutava com a convidada a un xou nupcial: “M'agraden els vestits clàssics amb un toc sexi”, deia al costat d'Ana Boyer, i d'unes quantes it girls 2.0, que en aquest context són it bridal i ocupen més espai als photocalls que les famoses. Tot té el seu públic perquè Irene Rosales, la dona del fill de la Pantoja, atreia totes les televisions.

Sobre la passarel·la, vestits festius i sexis: ajustats al cos farcits de pedreria, amb moltes transparències brodades gairebé amb efecte tatuatge, i d'altres amb escots pronunciats i voluminoses faldilles de llarga cua dissenyats per Hervé Moreau tancaven una setmana en què s'han vist les propostes de 25 firmes amb el comú denominador de la qualitat. Qualitat és el requisit que demana Fira de Barcelona també per al saló, que avui finalitza havent assolit les expectatives d'augmentar-ne la internacionalització en nombre de firmes i també de compradors importants, que han estat fent encàrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES