Societat

loteries

Ja es poden comprar números de la Grossa de Cap d’Any

Loteria de Catalunya inicia avui la comercialització

Es poden a la venda 80.000 números, a 5 euros el bitllet

Loteria de Catalunya ha començat avui la comercialització de la Grossa de Cap d’Any 2017, de la qual es posaran a la venda 80.000 números a un preu de 5 euros el bitllet que es poden comprar a més de 2.200 punts de venda oficials. Segons ha informat avui la Generalitat, la Grossa de Cap d’Any 2017 surt al carrer amb una tirada de 34 milions d’euros, 32 milions en paper i dos milions en suport virtual. Hi haurà cinc grans premis i el primer estarà valorat en 20.000 euros per euro jugat, és a dir 100.000 euros per cada bitllet de 5 euros. El segon premi atorgarà 6.500 euros per euro jugat (32.500 euros per bitllet de cinc euros); el tercer, 3.000 euros per euro jugat (15.000 euros per bitllet de cinc euros); el quart donarà 1.000 euros per euro jugat (5.000 euros per bitllet de cinc euros); i el cinquè, 500 euros per euro jugat o 2.500 euros per bitllet de 5 euros premiat.

Es mantenen els premis especials en les centenes, amb un premi de 25 euros per bitllet i es premiaran els números que tinguin les tres primeres xifres coincidents en el mateix ordre del sorteig amb els tres primers dígits de qualsevol dels cinc grans premis.

També es premiaran les terminacions dels cinc números guanyadors, així com el número anterior i posterior de cadascun d’ells.

Segons la Generalitat, amb la Grossa de Cap d’Any hi ha un 25 % més de possibilitats d’obtenir el premi que amb la “Grossa” de Nadal.

Els bitllets es poden comprar en quioscos, bars, estancs i llibreries, que aquest any també disposen d’un terminal que imprimeix en el moment el bitllet amb el número elegit, i a qualsevol dels supermercats de la xarxa complementària formada per les principals cadenes com Bonpreu, Carrefour o Caprabo, entre d’altres.

Les empreses, associacions i entitats que vulguin fer participacions de la Grossa ja poden demanar-la als seus punts de venda habituals i Loteria de Catalunya s’encarregarà de fer-les i oferirà la possibilitat de personalitzar-les amb una imatge pròpia o un logotip.

Cada número està format per 80 bitllets de 5 euros cadascun i per fer participacions hi ha disponibles com a màxim 400 euros del mateix número.

La Grossa de Cap d’Any compta amb un col·leccionable de 4 bitllets amb il·lustracions de la Grossa en situacions nadalenques: obrint un regal, bevent cava, preparant escudella i menjant el raïm de Cap d’Any.

Loteria de Catalunya també ha iniciat una campanya de comunicació de la Grossa orientada als mesos d’estiu, amb l’eslògan “Pesca-la aquí”, que conviurà amb dos lemes més “Corre, que vola” i “Tira-t’hi de cap”.

Coincidint amb l’inici de la comercialització de la Grossa, també es posa a la venda “Pòquer”, una nova sèrie d’1 euro de la Loto Ràpid, en la qual en un sol bitllet hi pot haver tres premis i es poden guanyar fins a 2.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró