Societat

Municipal

Quart convida la gent gran a dos sopars per la festa major

L’Ajuntament de Quart ha canviat el format de la festa major i ha introduït diverses novetats en el programa amb activitats específicament dedicades a la gent gran i als joves. D’entrada, les festes, que comencen avui, s’allargaran dos caps de setmana, de manera que s’acabaran el dia 16. I, segons ha destacat l’alcalde de Quart, Carles Gutiérrez, de Quart Actiu, la gent més de gran de 60 anys que estigui empadronada al poble podrà gaudir de dos sopars gratuïts: d’una fideuada popular que tindrà lloc el dia 9, en el decurs de la qual es presentaran les candidatures per ser l’hereu i la pubilla, i d’una graellada argentina, prevista per al dia 16, després del qual es procedirà a l’elecció dels dos personatges. Gutiérrez ha indicat que la invitació a la gent gran del poble als dos sopars és de moment un èxit perquè s’hi han inscrit prop de 200 avis. Una altra de les novetats del programa d’aquest any és l’organització d’una fira d’entitats, que tindrà lloc avui a partir de les set a l’aparcament del local social.

Per la seva part, el grup municipal AxQ-ERC, a l’oposició, ha criticat que l’equip de govern (format per Quart Actiu i PSC) hagi introduït el consum d’alcohol com a tret principal d’alguns dels actes. I esmenta el Corre-bars i el concert de Frankfurts i Gintònics. AxQ-ERC ha manifestat, en un comunicat, que aquesta línia d’actuació “és vergonyosa però coherent amb el fet de fer una fira de la cervesa artesana” i lamenta que no s’organitzi novament la fira de la terrissa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró