Societat

La Bisbal impulsa millores a la residència geriàtrica

Les obres comportaran una restauració de l’entorn, dels espais de la residència i permetran redistribuir una sala polivalent i també el gimnàs

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Obra Social La Caixa han signat un nou conveni amb la finalitat de col·laborar en les obres de millora de la residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu per un import total de 6.000 euros. Les actuacions comportarien una millora de l’entorn dels espais de la residència i permetrien redistribuir una sala polivalent i el gimnàs. Això permetria guanyar un espai per a un menjador i una sala d’estar i, alhora, facilitaria l’activitat física per a les persones grans i acompanyants. A més, milloraria la imatge d’accés a l’interior del centre, ja que aquest espai quedaria prop de la recepció de la residència.

El present acord incrementa la col·laboració de l’Obra Social La Caixa. L’aportació econòmica de l’entitat bancària el 2016 va ser de 4.000 euros, quantitat que l’Ajuntament va destinar a l’adquisició de mobiliari i material assistencial per al geriàtric Zoilo Feliu.

El conveni d’aquest any ha estat signat per l’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, acompanyats de Rafel Mateu, director de l’oficina de CaixaBank de la Bisbal.

El centre

La residència geriàtrica disposa de centre de dia i de servei de residència assistida. El centre de dia vol facilitar un entorn compensatori a la llar durant les hores que es presta el servei, adequat i adaptat a les necessitats d’assistència dels usuaris.

Amb la finalitat d’aconseguir el bon funcionament del centre de dia, la màxima participació i el respecte dels drets dels usuaris, el centre de dia disposa d’un programa anual d’activitats adreçades al manteniment i la prevenció del deteriorament de les aptituds i el servei de residència assistida.

LA XIFRA

6.000
euros
és l’import fixat per al nou conveni, que representa un increment en relació amb l’anterior de 2.000 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós