Societat

LA CRÒNICA

La màgia d’un 10

José Luis Jiménez, dissenyador de la Pirotècnia Vulcano de Madrid, un dels millors dissenyadors de focs d’artifici d’Europa, ens va demostrar la nit passada a Blanes per què la premsa d’aquest país diu que és un dels pirotècnics amb més futur. L’espectacle, amb nou punts digitals i que incloïa més de 1.500 artificis solament per a aquests nou punts, va ser la delícia de les més de dues-centes mil persones que van omplir la nit passada Blanes i les seves platges. Començava l’espectacle amb una secció digital, una obertura que va fer amb diversos colors pastel a dues altures. Cal destacar la sincronització de totes i cadascuna de les seccions. Cada secció anava acompanyada de monotirs digitals, la qual cosa feia que cada secció fos realment espectacular. Vam poder veure una secció de carcasses japoneses de luxe, que pujaven en un tronc de color acompanyades sempre per aquàtics. Cal destacar d’aquest espectacle que l’aquàtic sempre anava acompanyat de carcasses aèries al cel. Seguidament, les seccions que més van agradar al públic van ser les de Kamuro, que és el típic tronc de palmeres, que en tota la història del nostre concurs no hi ha mancat cap nit. El final va ser perfecte. Amb una sincronització digital de xiulets i trons que anaven marcant cada part d’aquesta secció i amb un final multicolor molt gran, acompanyat d’una secció digital de color blau, que donava pas a una descàrrega de trons amb una sorpresa final, a dalt de sa Palomera, que es va cobrir totalment de foc, creant una postal única i marca de la seva empresa.

Aquesta nit arriba el torn de la Pirotècnica Tomàs de Benicarló (Baix Maestrat), en què Miquel Àngel Tomàs ens té preparat un espectacle amb moltes sorpreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró