Societat

DO TARRAGONA

VINS AMAGATS

Fer d’explorador vinícola amb una app com a brúixola

Un joc interactiu que combina natura i noves tecnologies

La tecnologia ho està canviant absolutament tot. Abans calia haver format part d’un agrupament escolta per endinsar-se en els “perills” del bosc, i s’havia d’anar ben equipat: mapa, brúixola, llanterna, fogonet i provisions. Ara ja no cal. Qualsevol de nosaltres, sense necessitar ni botes ni fulard ni roba especialment de muntanya pot convertir-se en explorador per un dia. Només cal que porti, això sí, un telèfon mòbil.

Qui ofereix posar-nos en la pell d’un Livingstone qualsevol? Un celler de la DO Tarragona . La nostra Àfrica seran els paratges i les vinyes d’ Estol Verd Celler. Els propietaris del celler tarragoní organitzen l’experiència enoturística que han batejat com a Orien-tast i que està adreçada tant a famílies com a grups. L’activitat combina el senderisme, l’orientació i el tast de vins.

D’entrada us ofereixen triar entre tres rutes diferents: la del Sumoll; la del Syrah i la del Xarel·lo . Prèviament, però, us demanaran que us baixeu gratuïtament una aplicació al vostre telèfon mòbil, imprescindible per a l’Orien-tast. L’app proporciona les indicacions necessàries per cercar amb èxit diverses menes de vins amagats per les finques d’Estol Verd.

Cap de les rutes supera els tres quilòmetres i transcorren per camins i senders plans. No cal, doncs, tenir una gran forma física; només ganes de passar-ho bé.

Si voleu ampliar la informació ho podeu fer en aquest web.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia