Societat

Toni Vallory porta al jutjat l’Ajuntament de Celrà per la concessió del bar de l’Ateneu

Denuncia que la valoració no es va ajustar a les bases i demana que s’anul·li el concurs

El consistori va estimar-li part de les al·legacions però d’altres no

El cuiner Toni Vallory ha presentat un recurs contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Celrà per l’adjudicació de la concessió del bar de l’Ateneu, ja que considera que “la valoració que es va fer no es va ajustar a les bases del concurs”, per la qual cosa demana que quest s’anul·li i se’n convoqui un de nou.

L’empresa de Vallory, Egg Gastronomia, havia tingut la concessió els últims quatre anys després de guanyar el concurs el 2013, però va quedar tercera en el concurs que es va fer aquest any. En concret, en el concurs, adjudicat al març, va obtenir 53,81 punts, i va quedar al darrere dels altres dos aspirants: Theodor Bogdan, que en va tenir 57, i Retrocuca, que en va tenir 61,25 i ara duu la concessió. Vallory, que deixa clar que no passa res per perdre un concurs i que no és una rebequeria, va revisar la documentació i va trobar coses que diu que no van lligar-li. Per això va presentar un recurs a l’Ajuntament a principis de juny en què va exposar diverses al·legacions a les valoracions realitzades, subratllant que no s’ajustaven “a les bases i els barems de la convocatòria”.

Al·legacions

El consistori va estimar-li a principis de juliol les al·legacions en l’apartat objectiu –s’havien donat 4 punts als altres dos aspirants per considerar “certificats” documents amb proveïdors i productors de proximitat que no eren certificats–, cosa que va fer que Egg Gastronomia (amb els seus 53,81 punts) avancés Theodor Bogdan (que es va quedar amb 53) però que continués darrere de Retrocuca (57,25). En canvi, l’Ajuntament de Celrà va rebutjar totes les al·legacions de Vallory en l’apartat subjectiu. Entre les al·legacions rebutjades hi ha “desajustos” en el nombre de treballadors de l’organigrama i del pla de viabilitat –el consistori creu que s’hi lliguen perquè considera, per exemple, el coordinador, el director i l’encarregat com la mateixa persona–; l’atorgament de punts per l’opció de càtering a un aspirant que no té permís per fer aquesta activitat –l’Ajuntament diu que si ho ofereix en un futur ja es comprovarà que estigui donat d’alta–, i els punts atorgats per la relació amb entitats del poble, ja que Vallory va presentar 20 propostes amb 11 entitats i se’l va puntuar menys que, per exemple, Retrocuca, que va presentar 7 activitats amb 5 entitats. En aquest últim cas, el consistori afirma que la majoria d’accions d’Egg Gastronomia “no són amb entitats del municipi”.

LA FRASE

Demanem que es declari nul el concurs del bar de l’Ateneu perquè no s’ha valorat bé segons les bases
Toni Vallory
cuiner i responsable d’egg gastronomia sl


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona