Societat

Societat

65.000 visitants a La Santa Market

L’afluència a l’agost, molt superior a la del juliol

Planegen estirar l’obertura passat el 27 d’agost, el cap de setmana de l’1 al 3 de setembre

La Santa Market, el recinte lúdic amb gastronomia, concerts i parades d’artesania i complements a l’aire lliure a Santa Cristina d’Aro, ja ha assolit els 65.000 visitants. L’afluència va tancar el mes de juliol amb un registre aproximat de 23.000 assistents, però durant la primera quinzena d’agost els registres han millorat, amb més de 40.000 persones aquest mes. Ara la pròxima fita que es posen els organitzadors és superar els 100.000 visitants abans del tancament de la primera temporada.

Inicialment, a l’agost La Santa havia de tancar només els dilluns, el final previst s’havia fixat per al diumenge 27, però d’acord amb els expositors –més de 200 hi han participat– i amb el consistori, un dels promotors de la iniciativa, Julio Rico, explica que des d’aquesta setmana obren els set dies de la setmana i avança que –més enllà del dia 27– també hi haurà “una pròrroga el cap de setmana del divendres 1 al diumenge 3 de setembre”. Rico argumenta que així allargaran la inèrcia positiva de les darreres setmanes i compensaran els maldecaps que la meteorologia els ha jugat en diversos caps de setmana.

Els Blaumut, dimarts

En les darreres setmanes, el recinte s’ha completat amb una zona chill-out per prendre una copa al final de la vetllada. I entre els plats forts de la programació musical destaca l’actuació pendent del grup Blaumut, dimarts 22 al vespre (22.30 h). L’entrada al recinte continua sent gratuïta i la tarifa per aparcar-hi es manté en 5 euros per vehicle, independentment del nombre de persones.

Rico destaca que La Santa ha atret molts turistes estrangers, un dels segments de mercat en què volen aprofundir amb promoció i campanyes entre operadors turístics. També han fet forat entre el públic gironí i han detectat que molts dels assistents repeteixen visita diversos dies, tendència que esperen consolidar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona