Societat

municipal

seguretat

L’oposició de Tarragona vol erradicar els carteristes

Tolerància zero amb els carteristes al centre de la ciutat i a les zones amb més afluència de Tarragona. Aquesta és la demanda que els portaveus de diversos grups municipals adrecen a l’equip de govern de l’Ajuntament.

Per la seva banda, els membres del grup municipal d’ERC-MES-MDC al consistori tarragoní van traslladar ahir la petició a la comissió de Seguretat del consistori per tal que estudiï mesures per evitar aquesta mena de successos. “Hem rebut queixes de comerços i d’agents turístics per l’augment d’aquest tipus de robatoris en llocs de gran afluència de visitants”, sosté el portaveu de la formació, Pau Ricomà, que hi afegeix que “cal actuar amb determinació, ja que aquesta és una problemàtica que, si no s’actua, tendeix a intensificar-se”.

Tant els representants en el govern municipal d’ERC-MES-MDC com els del PDeCAT insisteixen que les queixes degudes a petits furts de carrer els han arribat de veïns i comerciants. En aquest sentit, el portaveu del grup municipal del PDeCAT, Albert Abelló, recorda que fa un any que el grup ja va fer arribar aquesta petició i hi afegeix que “cal control per evitar que aquests delinqüents segueixin robant amb total impunitat”. Les zones on es detecten més carteristes són la Part Alta, l’accés a l’amfiteatre i el balcó del Mediterrani.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia