Societat

Municipal

Olot torna a ajudar per pagar l’IBI

Per tercer any consecutiu segons quines famílies es poden estalviar fins al 90% d’aquest impost

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat les bases per atorgar subvencions per al pagament de l’IBI a les famílies monoparentals i a les famílies que tinguin algun membre de més de 40 anys en situació d’atur de llarga durada. La subvenció pot arribar fins al 90% de l’import, en el marc de les ajudes a les famílies amb una situació econòmica vulnerable. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el 2 de novembre i es tancarà l’1 de desembre.

Les condicions

Els beneficiats han d’estar empadronats a l’habitatge objecte de l’IBI, aquest no pot superar els 120 m² i els ingressos dels que hi viuen no poden ser superiors a 2,34 vegades l’indicador de renda de suficiència (IRSC). Aquesta línia de subvencions es van començar a aplicar el 2015, però aquell any es van tramitar de manera diferenciada si es tractava de famílies monoparentals (a través de l’Oficina d’Habitatge) o famílies amb un aturat de llarga durada (a través de l’Institut Municipal de Promoció).

L’any passat es va unificar a l’Oficina Local d’Habitatge i es van presentar 24 sol·licituds (12 de cada modalitat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia