Gastronomia de peix, a Palamós
Comencen les sisenes jornades de la mostra, que es concentren a l’octubre i en què es potenciarà el peix de llotja
La sisena edició de les Jornades del Palamós Gastronòmic s’han iniciat amb una aposta clara pel peix de llotja, a més de concentrar les activitats en un programa més curt. Aquesta iniciativa, que va començar ahir, té com a objectiu donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els àmbits, apropant el públic a la seva àmplia oferta culinària.
Les activitats previstes en el programa d’aquest any s’allargaran fins al 22 d’octubre i s’encetaran aquesta tarda amb dues propostes que faran protagonistes els productes pesquers que es desembarquen al port pesquer de la vila. A banda del gran nombre d’activitats i tallers, el Palamós Gastronòmic inclourà durant tot el mes, i dins la seva oferta de propostes, el tradicional pastís dels Agustins elaborat pels pastissers de la vila i elaborat amb ametlles, sucre, mantega, ou i farina, i també els variats menús gastronòmics maridats amb vins de la DO Empordà que serviran els restaurants del municipi, a més d’una àmplia oferta de tapes i pinxos que es podran trobar a les tavernes de la vila. Entre altres propostes s’inclou el Taller de Cuina del Peix per a Famílies.