Societat

Societat

Sant Cugat té un nou servei d’atenció a LGBTI

Des d’aquest mes de novembre, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès disposa d’un nou servei d’atenció integral al col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI) ubicat a la casa Mònaco. Aquest nou servei neix amb la voluntat de donar resposta a les necessitats del col·lectiu LGBTI i defensar els drets a totes les persones a estimar i a viure la seva sexualitat amb igualtat d’oportunitats.

El servei integral persegueix complir dos objectius: d’una banda, donar suport als processos personals d’identitat sexual i gènere i, de l’altra, facilitar informació relacionada amb aquest àmbit, com per exemple, recursos. Paral·lelament, des d’aquest servei es treballarà per fer prevenció contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia. Aquest nou servei ja s’integra a la Xarxa de Servei d’Atenció Integral de Catalunya. La tinent d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, i la directora general d’Igualtat del govern, Mireia Mata, van signar un acord perquè el servei de Sant Cugat s’inclogués a la xarxa catalana, la qual cosa permetrà “compartir recursos amb la Generalitat i oferir un millor servei a la ciutadania”, assegurava Pellicer.

Per la seva banda, Mireia Mata remarcava que “és clau que els ajuntaments assumeixin el repte del col·lectiu LGBTI”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia