Societat

Societat

Valls enceta la temporada de calçots dissabte

La Jornada Gastronòmica del Calçot encetarà, dissabte, la temporada de calçotades de Valls. L’esdeveniment reunirà els principals restauradors de la ciutat, xefs de prestigi, cellers i agricultors a la plaça del Pati, on es farà una demostració de cuina en directe amb receptes a base de calçots amb tres xefs amb Estrella Michelin: els barcelonins Eduard Xatruch de Disfrutar i Hideki Matsushisa, de Koy Shunka i el cambrilenc Arnau Bosch, de Can Bosch de Cambrils, restaurant que enguany serà Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres

En marxa la Lectura continuada de ‘Les hores’, de Josep Pla

palafrugell
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós