Societat

municipal

Mollerussa dona nom a una cervesa de promoció de la ciutat

La presentació oficial serà dissabte en el marc del primer Festival Birramoll

Matoll&Mollerussa és el nom de la nova cervesa que s’ha ideat pensant en els trets identitaris de la capital i el conjunt de la comarca del Pla d’Urgell. Elaborada per la cervesera de Belianes Matoll, es posa a la venda a partir d’avui amb l’objectiu de ser un element més de promoció de la ciutat. S’ha buscat una beguda lleugera en boca i amb una amargor seca i mig persistent, tenint l’aigua del canal d’Urgell com a base, segons van explicar ahir el responsable de Matoll, Jordi Segarra, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

De moment, s’han elaborat mil litres de cervesa per encàrrec de l’Ajuntament de Mollerussa, la meitat dels quals en ampolla. La nova cervesa es presentarà oficialment aquest dissabte, en el marc del primer Festival Birramoll, que tindrà lloc al pavelló Pla d’Urgell de sis de la tarda a dotze de la nit i inclourà actuacions musicals de grups locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia