L’ABaC, amb l’igualadí David Andrés a la cuina, aconsegueix la seva tercera estrella Michelin
L’ABaC del xef Jordi Cruz ha fet bons els pronòstics i ha entrat en el selecte grup de triestrellats per la guia Michelin. El xef igualadí David Andrés és el cap de cuina del restaurant barceloní, a més de ser el propietari i xef del Somiatruites d’Igualada. En una gala celebrada aquest dimecres a Santa Cruz de Tenerife, Catalunya ha sumat també dos nous restaurants distingits amb dues estrelles, el Dos Cielos -dels germans Sergio i Javier Torres- i el Disfrutar, dels excaps de cuina del Bulli Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas. La nova proposta del xef Albert Adrià, l’Enigma del grup El Barri, s’ha estrenat amb la primera estrella de la prestigiosa guia vermella, així com el restaurant del Castell de Peralada i el Caelis del popular Romain Fornell, ara des de la nova ubicació a l’OHLA Hotel després de deixar el Palace. Catalunya només en perd una, la del Céleri de Xavier Pellicer per tancament.