Societat

Automoció

Nissan Qashqai i X-Trail “regnen” en el segment de moda al mercat espanyol

Els crossover, sense cap dubte, estan sent els impulsors del creixement del mercat europeu en els últims cinc anys, i també a Espanya.

A Espanya, aquesta tendència és cada vegada més forta i, avui dia, els crossover ja representen un 35 % de quota sobre el mercat total.

Amb més de 330.000 crossover venuts en els últims 10 anys, Nissan és la marca que lidera aquest segment des de la seva creació fins als nostres dies. En el que portem d’any, Nissan ha venut ja més de 43.000 crossover a Espanya. A finals del mes de novembre, Nissan ja havia venut més Qashqai i més X Trail que en tot l’any complet 2016.

Fenomen crossover: Nissan Qashqai, més vendes que en tot el 2016, i X-Trail, rècord històric de matriculacions en un any que encara no ha acabat.

Fins al mes de novembre, Nissan havia matriculat un total de 25.960 unitats del Qashqai, amb un creixement del 13,7 %, mentre que en tot l’any anterior es van matricular un total de 25.202 unitats. Per la seva banda, Nissan ha matriculat també un total de 7.242 unitats de l’X-Trail, un creixement del 24,6 %, enfront del volum total del passat exercici, de 6.496 unitats. Per a l’X-Trail aquest exercici serà històric, ja que arribarà al nivell màxim de matriculacions en un any, establint un nou rècord. Per la seva banda, les matriculacions del Nissan Juke estan un 5 % per sobre de la mitjana dels últims sis anys.

Nova gamma Nissan crossover: nou Qashqai i nou X-Trail

Els líders s’han renovat i ara incorporen millores amb un nou disseny exterior contemporani, majors nivells de qualitat interior, major precisió de conducció i la inclusió de noves tecnologies de Mobilitat Intel·ligent Nissan per oferir majors nivells de confort, seguretat i confiança al volant.

Els dos models incorporen un nou interior rematat amb materials d’alta qualitat, amb un nou volant en forma de D que facilita l’accés i sortida del vehicle i que agrupa tots els comandaments, alhora que millora la visibilitat del quadre d’instruments. D’altra banda, els nous seients ergonòmics i monoformats del Qashqai incorporen unes noves tapisseries de pell napa d’alta qualitat, en color camell, fet que reforça el tacte prèmium que destil·la l’interior. Per completar la millora en la vida a bord, els nous materials aïllants a la zona del motor i a les finestretes del darrere faciliten que es pugui gaudir d’una increïble experiència sonora amb el nou equip d’àudio d’alta gamma amb 8 altaveus, signat per BOSE.

Nissan JUKE GT SPORT PLAYSTATION

El nou Nissan JUKE GT SPORT PLAYSTATION ha estat concebut per commemorar la llarga col·laboració entre Nissan i PlayStation, que va arrencar amb la creació de la GT Academy (de la qual va sortir el 2008 el nostre atleta NISMO Lucas Ordoñez), i que l’octubre passat celebrava el llançament del nou joc Gran Turismo™ Sport de PlayStation.

Aquesta edició limitada a 500 unitats està basada en el DIG-T 115 CV N-Connecta amb llantes d’aliatge de 18” en color negre Tòquio, a la qual se li afegeix el pack GT Sport PlayStation (embellidors, antena en forma d’aleta de tauró, vinils), a més de l’obsequi d’una consola PlayStation®4 amb una còpia del nou Gran Turismo™ Sport.

Nissan Safety Shield (Escut de Protecció Intel·ligent Nissan)

Nissan està compromesa amb la seguretat, tant dels seus conductors i ocupants com de la resta d’usuaris de la via. Per això hem desenvolupat el Nissan Safety Shield, que engloba tots els sistemes de seguretat activa i passiva dels models Nissan, i que suposen l’aplicació de la tecnologia d’avantguarda a tots els segments de la gamma Nissan, des dels utilitaris urbans com el Micra fins als grans crossover com l’X Trail.

Dins el Nissan Safety Shield (Escut de Protecció Intel·ligent Nissan) s’integren, entre d’altres, el Sistema intel·ligent anticol·lisió frontal amb reconeixement de vianants, la Detecció d’objectes en moviment, l’alerta en sortida marxa enrere Cross-Traffic Alert, o l’alerta de canvi de carril involuntari, amb la qual es podria limitar en gran mesura el nombre de víctimes d’una col·lisió per abast, que representen el 28 % dels accidents amb víctimes, o les víctimes d’atropellaments fins a un 65 %, segons l’Insurance Institute for Highway Safety (IIHS*).

Ara, aquest compromís de Nissan va un pas més enllà amb el nou Pla Mobilitat Intel·ligent de Nissan, que ofereix un atractiu incentiu de fins a 5.000 € per a aquells clients que renovin el seu cotxe i optin per un nou Nissan equipat amb tecnologia Nissan Safety Shield.

Més informació de la campanya a: http://www.nissan-ofertas.es/landing/planmovilidadinteligente o als concessionaris Nissan oficials a la província de Girona: Camps Motor (Fornells de la Selva), Interdiesel (Figueres) i Olot Motor (Olot).

Nissan IMx. El futur de la Mobilitat Intel·ligent Nissan

Al Saló de Tòquio, Nissan va presentar el prototip IMx, un crossover totalment elèctric i autònom amb un rang d’autonomia de més de 600 quilòmetres. El Nissan IMx revoluciona la Mobilitat Intel·ligent Nissan (Nissan Intelligent Mobility, NIM) i posa les bases d’una nova forma d’entendre la conducció, que promou la comoditat i el plaer de la conducció elèctrica, que prové dels 320 kw de potència i 700 Nm de par generats pels seus dos motors elèctrics. El nou Nissan IMx defineix també els patrons que han de marcar la tendència pel que fa a disseny exterior i interior, tot generant àmplies superfícies al voltant del vehicle i uns espais lluminosos dissenyats per al màxim confort, relaxació i seguretat dels ocupants.

* L’Institut d’Assegurances per a la Seguretat a les Carreteres és una organització científica i educativa independent, sense ànim de lucre, dedicada a reduir els impactes derivats dels accidents dels vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA
SOCIETAT

L’electricitat, el gas i aigua, els serveis amb més reclamacions al Vallès Oriental

GRANOLLERS
estats units

El vaixell que va fer caure el pont té 56 contenidors amb materials perillosos

barcelona