Societat

Presó incondicional per a l’home acusat del crim de Saragossa

L’acusat assegura que va respondre a un intent d’agressió amb arma blanca

Una jutgessa va ordenar ahir presó incondicional i sense fiança per a Rodrigo Lanza, acusat de matar Víctor Laínez a Saragossa divendres passat. Segons va publicar el diari El Heraldo de Aragón, la magistrada considera que l’agressió de Lanza respon a una motivació ideològica, donant per bona la primera versió que l’atac s’hauria pogut produir pel fet que la víctima duia uns tirants amb la bandera espanyola. Els familiars de Lanza van desmentir ahir aquesta versió i van assegurar que el detingut s’havia defensat d’un atac de Laínez amb una navalla i per això li havia donat una puntada de peu i un cop de puny.

El fet que Lanza protagonitzés el documental Ciutat morta i que aquest treball on es denuncia una suposada conxorxa policial contra el moviment ocupa rebés el suport d’Ada Colau va ser aprofitat ahir per Jaume Collboni, que va instar l’alcaldessa a disculpar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia