Societat

Mor una dona de 78 anys en un incendi a casa seva a Martorell

Els Bombers de la Generalitat han treballat en l’incendi d’un habitatge aquesta matinada a Martorell, al número 4 del carrer Lluís Requesens, en el qual una dona ha perdut la vida i un home ha resultat intoxicat greu.

L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 02.47 hores, ha cremat el menjador i el fum ha afectat a la resta d’immoble. En el moment de l’incendi, hi havia un matrimoni en aquest pis. Una dona de 78 anys, que estava inconscient, i finalment ha perdut la vida, i un home de 80 anys, amb intoxicació greu, que ha estat evacuat amb ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

A causa d’aquest incendi, no ha calgut desallotjar preventivament a la resta de veïns, ni tampoc hi ha hagut més persones afectades. En les tasques d’extinció han treballat 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han donat per controlat l’incendi a les 03.15 hores. També han treballat 3 unitats del SEM i 4 patrulles dels Mossos d’Esquadra que s’han fet càrrec de la investigació i dels tràmits judicials pertinents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia