Societat

Societat

El Mobile World Congrés continuarà a Barcelona

Els organitzadors de l’esdeveniment es comprometen a mantenir-lo a la ciutat almenys fins al 2023 si hi ha “un entorn estable i segur”

El conseller delegat de GSMA augura que l’edició del 2018 serà “la millor”

El Mobile World Congress (MWC) es continuarà celebrant a Barcelona si hi ha un entorn “segur i estable”.

El cap de màrqueting de GSMA, la patronal organitzadora de l’esdeveniment, Micahel O’Hara, ha reiterat aquest dimecres en la presentació de l’edició del 2018 el compromís mantenir el congrés a la capital catalana almenys fins al 2023, tal com diu el seu contracte, i confia “que la situació ho permeti”. En aquest sentit, ha afirmat que el que volen “és un entorn estable i segur”.

Preguntat per si hi ha altres ciutats interessades en acollir el MWC si la relació amb la capital catalana no funciona, O’Hara ha admès que “sempre hi ha interès en el Mobile World Congress”, però ha insistit que el contracte amb Barcelona és fins al 2023. O’Hara ha afegit que col·laboren “estretament” amb les autoritats del país per assegurar que l’edició del 2018 i les properes seran un “èxit”.

En la mateixa línia, elconseller delegat de GSMA, John Hoffman, ha refermat que estan “totalment” compromesos amb la ciutat.

Hoffman ha augurat que el MWC 2018 serà el “millor” que s’ha fet mai i preveu superar els 108.000 assistents de l’any passat. El directiu ha declarat que estan molt “tranquils” amb el pla de seguretat que s’ha dissenyat per a l’esdeveniment.

Per a aquesta nova edició del congrés, que se celebrarà entre el 26 de febrer i l’1 de març, s’ha fet un pla de seguretat que conjuntament amb els Mossos i altres especialistes d’arreu del món

Com a novetat, es farà una prova pilot de reconeixement facial dels assistents, que compararà els trets facials de les persones que entrin amb la de la foto que s’ha d’enviar als organitzadors per acreditar-se. De moment, això no més es farà amb alguns assistents però la intenció és aplicar aquesta tecnologia a tothom en futures edicions.

Després que el 2017 s’instal·lessin blocs de formigó per primer cop per protegir la fira, aquest any es posaran noves barreres protectores, entre altres al South village. Aquesta serà una nova àrea a l’exterior ubicada a l’accés sud del recinte firal. Es tracta d’un espai amb estructures cobertes que s’estan habilitant per a l’ocasió i que serviran com a lloc de trobada i per fer negocis, on també es podrà menjar alguna cosa. Una de les estructures cobertes d’aquest village serà també el punt d’acreditació i benvinguda dels assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA
societat

Multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer

Sabadell
Societat

Estudiarà si cal reforç puntual dels mossos

Tarragona