Societat

El Carnaval de Tossa de Mar bat rècords

Després de caps de setmana de gresca, la festa carnavalesca no s’atura. Arriba el torn de Tossa de Mar, que viurà aquests dies les activitats més multitudinàries amb la ja popular Ressaca del Carnaval. “Aquest any estem molt contents, ja que hem aconseguit rècord de participants, amb unes 1.600 persones desfilant i 29 colles”, expliquen satisfets des de la comissió de festes, que veuen el seu esforç recompensat des que fa uns anys es va decidir endarrerir el carnaval. “Cada any anem creixent, tant en nombre de participants com de visitants, per això podem dir que la proposta agrada i està totalment instaurada”, conclouen. A més, han treballat per potenciar i fer arribar el carnaval a més gent. Així, des d’aquest any el sopar popular al pavelló d’esports d’avui és obert i s’hi pot apuntar tothom; i demà té lloc una de les novetats que presenta la programació d’enguany: el Despertar de la Ressaca. A partir de dos quarts de deu del matí, la gresca ja se sentirà amb una cercavila carnavalesca per despertar tots els tossencs i tossenques i animar-los a participar des de bon matí als actes programats. Després es farà el concurs de disfresses al carrer i, ja a la tarda, la 43a Gran Rua de la Ressaca del Carnaval, amb sorpreses durant el recorregut i que acabarà amb el concurs de coreografies Sambòdrom al pavelló.

Finalment, i també nou d’aquest any, diumenge a la tarda es farà una festa infantil amb concurs de disfresses també al pavelló. Amb tot, i segons manifesta el regidor de Festes local, Ignasi Sallés “a Tossa queda clar que la Ressaca és un dels esdeveniments més esperats de l’any i això es deu al gran esforç que des de l’Ajuntament estem fent per ser un referent tant per a les colles com per als visitants”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró