Societat

municipal

campanya de turisme

Olotx2 s’acosta al ple en la sisena campanya d’hivern per promoure el turisme

La majoria de visitants que atrau la iniciativa provenen del Barcelonès i d’Osona

Els organitzadors esperen arribar al mig milió d’euros de negoci

La sisena campanya de promoció turística de la Garrotxa Olotx2 va tenir ahir el seu primer dia fort amb el 90% de les places d’allotjament i restauració ja reservades i les botigues plenes de compradors tafanejant entre les ofertes específiques de la promoció i les de les rebaixes. L’ambient a la zona comercial del centre ahir al migdia ja feia preveure, de fet, una de les millors campanyes de les sis edicions que fa que se celebra aquesta iniciativa, pensada per revitalitzar la comarca en una de les èpoques tradicionalment més fluixes per al sector.

Els resultats han marcat any rere any una línia ascendent, fins a arribar als 185 establiments adherits d’aquesta convocatòria, entre botigues, bars, restaurants, hotels, museus, cases rurals i serveis de lleure. Segons va avançar el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot, impulsor de la iniciativa en col·laboració amb Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot, l’objectiu és igualar les xifres de l’any passat, en què l’impacte econòmic va ser de gairebé mig milió d’euros (455.895), cosa que representa que per cada euro públic invertit, se’n van recuperar més de catorze. En aquestes expectatives tan satisfactòries hi té molt a veure la repercussió de la campanya entre els visitants de fora de la comarca, els principals consumidors del 2x1. Ahir al matí, l’estand de turisme instal·lat a la via més comercial va atendre consultes sobre la campanya principalment d’usuaris procedents de l’entorn de Barcelona, de Vic, Manresa, Sant Feliu de Guíxols, Figueres i una família d’holandesos.

L’Olotx2, que ofereix productes i serveis al preu de dos per un, continua avui amb botigues obertes al matí i un ampli programa d’activitats que van des d’actuacions musicals, com el concert de jazz de Roger Canals a la plaça Major (11.30 h), fins a passejades amb ponis, rutes amb bicicleta i visites guiades als volcans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona

Els àvis i les àvies porten el seu passat al Bosc de la Pabordia

girona
enogastronomia

La sommelier Anna Casabona queda tercera al campionat estatal

Sant Sadurní d’Anoia