Societat

Absolen els dos acusats d’abusos en una ambulància

L’Audiència de Barcelona ha absolt els dos treballadors d’ambulància als quals la fiscalia demanava fins a set anys de presó per haver abusat sexualment d’una noia que havien de traslladar a l’hospital.

En la resolució, la secció cinquena sosté que la noia ha mantingut el relat de l’agressió però que hi ha hagut contradiccions en fets perifèrics, i com que hi ha dubtes, els absolen, com fixa el principi in dubio pro reo. Els fets van passar una matinada del 2015, quan van avisar una ambulància perquè hi havia una noia sense coneixement en un carrer de Barcelona. La noia, que va admetre que havia ingerit alcohol i antidepressius, va relatar que es va despertar dins l’ambulància quan n’estaven abusant. Per contra, dos mossos van assegurar que ja estava conscient en pujar-hi. Els empleats van declarar que un parlava amb ella, mentre l’acte conduïa. Els quinze minuts que van estar aturats al carrer Viladomat va ser perquè ella no volia anar a l’hospital i al final la van dur a casa, van assegurar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia