Societat

Moda

Rosa Clarà presenta la seva col·lecció 2019 a la BBFW

Sofisticada senzillesa

La col·lecció de núvia de Rosa Clarà 2019 és trencadora. Busca la simplicitat i la qualitat

La dissenyadora catalana tria el recinte Modernista de Sant Pau per organitzar la seva passarel·la

Vestits vaporosos amb pedreria, transparències i grans escots enlluernen en la segona edició de la Barcelona Bridal Fashion Week, BBFW

Clarà vol que les núvies se sentin còmodes i úniques amb els seus vestits vaporosos

“Són creacions d’aparent senzillesa, sense excessos en el producte, d’ una gran qualitat i artesania.” Així explicava Rosa Clarà la seva col·lecció pel 2019, una col·lecció que un any més i segons la dissenyadora catalana “tornarà a marcar tendència”. “Crec –va dir– que és una col·lecció molt diferent, molt trencadora i, sobretot, vaporosa. La núvia que busca el nostre producte és una núvia que no busca excessos de cap tipus. És una núvia que busca simplicitat i qualitat.”

La col·lecció la va presentar ahir al vespre al recinte modernista de Sant Pau, en el que va ser un dels plats forts de la Barcelona Bridal Fashion Week, referent mundial de la moda nupcial. Els vestits de Clarà, aparentment senzills, van mostrar unes núvies molt romàntiques amb vestits que “volen” i alhora s’adapten al cos i en mostren la forma. Són vestits que insinuen però no ensenyen”, amb encaixos, profunds escots a l’esquena, transparències subtils i cintes creuades sobre els dorsos despullats de les models.

A la majoria de les peces hi havia mota pedreria però molt fina, sense carregar gens, i múltiples transparències i escots generosos. Van sorprendre algunes de les peces amb l’esquena descoberta. I les cues. Quasi tots els vestits d’aquesta col·lecció llueixen generoses cues que neixen a la mateixa faldilla, sense afegits.

Com ja és habitual en totes les creacions de la firma, que aposta pel “minimalisme” i rebutja “qualsevol excés”, les 35 models que van desfilar, entre les quals algunes d’importància internacional com les brasileres Daniel Braga i Bruna Lirio, ho van fer sobre una passarel·la senzilla i elegant, amb dues grans pantalles com a únics elements addicionals a l’escenari.

Es tracta d’una proposta que no abandona el “tall princesa”, ja tradicional en la firma, però incorpora “cossos molt diferents i elaborats” i està pensada, en paraules de Rosa Clará, “per a una dona elegant, cosmopolita, que no vulgui disfresses”.

Aquesta col·lecció, com bé recordava ahir la seva dissenyadora, “actualitza la moda nupcial sense perdre ni un bri d’elegància al suavitzar les línies i alleugerar les estructures”, molt adequat perquè una núvia “se senti còmoda i única amb el seu vestit a mida”. Entre les peces més aplaudides pel públic, dos vestits que permetien a la model ensenyar les cames: un amb faldilla curta al davant i llarga a partir dels costats i fins al darrere i un altre amb un tall vertical per poder treure tota una cama.

Diversos cares conegudes van assistir a la desfilada, entre les quals destaquen els marquesos de Griñón, Carlos Falcó i Esther Doña; les models Linda Morselli, Águeda López i Carlota Bertrand, el motociclista Pol Espargaró i les influencers Chiara Biasi i Melanie Martins, així com Lucy Watson, Antonella Rocuzzo, dona de Leo Messi; Daniella Semaan, Elena Galera i Nuria Cunillera, entre d’altres.

Rosa Clarà és una de les grans de la moda de núvia. Va obrir la seva primera botiga a Barcelona fa ja prop de 24 anys i, després d’iniciar el 1995 una carrera d’èxit com a marca de moda nupcial, ara té unes 140 botigues a tot el món i és present en 4.000 punts de venda de 80 països. A la seva botiga principal de Barcelona hi ve gent de tots els països a buscar des de les peces de cada temporada als vestits més exclusius i tots els seus complements.

La d’ahir va ser la segona jornada de la 28a edició de la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW). Al matí els assistents van poder gaudir, de les desfilades de Jesús Peiró, que va celebrar el seu 30è aniversari amb un emotiu vídeo testimonial i la seva nova col·lecció Heritage, de Cristina Tamborero, amb la seva col·lecció Hanami inspirada als jardins japonesos, i de Jordi Dalmau, que va convertir la seva proposat en la més original. A la seva desfilada, Emotions, hi va participar l’humorista i actor Joan Pere.

Avui, dimecres, el plat fort se servirà a les Drassanes de Barcelona. Serà la desfilada de Reem Acra a partir de les nou de la nit. La setmana de la moda de núvia, un referent a escala mundial, s’acabarà divendres.

140
botigues
té Rosa Clarà a tot el món i és present a 80 països. La dissenyadora catalana és una de les més importants del món pel que fa a moda de núvia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró
Societat

Estudien construir un centre de processament de dades al subsòl de La Sagrera

Barcelona
SANTA COLOMA DE FARNERS

El BOE publica la proposta alternativa del ramal de la MAT fins a Riudarenes

SANTA COLOMA DE FARNERS
SOCIETAT

Glaceres que es desfan als soterranis de la Catedral per Temps de Flors

girona
QUART

La Festa del Fang s’avança al maig i amplia les activitats a tot el mes

QUART
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp